Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Fressi Espoonlahden tiimi uutta myynnin tekijää!

Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressi on maan johtava kotimainen liikuntakeskusketju. Kuluneen 35 vuoden aikana Fressi on laajentunut nykyiseen mittaansa, 18 virkeään keskukseen ympäri Suomen. Fressi liikunta- ja hyvinvointikeskusketjun toimipaikat sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa, Mikkelissä, Oulussa, Lahdessa, Seinäjoella ja Ylöjärvellä.

Oletko myyntihenkinen, energinen ja asiakaslähtöinen myynnin ammattilainen, joka nauttii tavoitteellisesta työstä sekä siitä saaduista onnistumisista? Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aiempaa kokemusta myyntityöstä, vaan tärkeämpää on että haluat menestyä, oppia uutta ja työskennellä liikunta-alalla!

Etsimme nyt Fressi Espoonlahden tiimiimme rohkeaa, pirteää ja aktiivista tuloksentekijää vastaamaan uusasiakashankinnasta.

Tehtävänäsi on aktiivinen uusasiakashankinta sekä esimerkiksi Fressi Trainer palveluiden markkinointi. Työtehtäviisi kuuluu mm. uusien asiakaskontaktien luominen, yhteydenotot asiakkaisiin puhelimitse, palveluidemme esittely liikuntakeskuksessa sekä erilaiset messut ja promootiotapahtumat.

Viikottainen työaika on keskimäärin 40h/vko. Työ on iltapainotteinen.
Myös viikonloput kuuluvat arkeemme.

Tehtävä ei sisällä asiakaspalvelua asiakaspalvelutiskillämme.

Olet etsimämme henkilö jos:

-Haluat menestyä ja voittaa
-Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja ihmiset luottavat sinuun
-Sinulla on taito motivoida ja innostaa ihmisiä
-Olet energinen ja määrätietoinen tiimipelaaja
-Olet ulospäinsuuntautunut ja päättäväinen
-Olet joustava työaikojen ja -tehtävien suhteen

Aikaisempi myyntikokemus katsotaan eduksi.

Työnantajana me tarjoamme sinulle:

-Energisen ja inspiroivan työympäristön
-Motivoivan palkkamallin
-Treenioikeuden kaikkiin Suomen Fresseihin
-Mahdollisuuden edetä tiimissäsi vastuullisempiin tehtäviin
-Täydellisen perehdytyksen ja tuen työhön


Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö, vauhdikkaaseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme, hae tehtävään rohkeasti jo tänään! Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Iloa päivääsi toivottaa Fressin rekrytiimi!

Web-osoite: http://fressi.fi Työnantaja: Fysioline Fressi Oy Sijainti: Espoonlahdenkuja 3, 02320 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti oikean henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Johanna Vilen, 044-7145001, johanna.vilen@fressi.fi (HUOM! katso erillinen hakuohje) Hakemukset: Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV osoitteeseen rekry@fressi.fi. Laita viestisi otsikoksi: TYÖHAKEMUS/Huippumyyjä/Fressi Espoonlahti sekä oma nimesi. HUOM! Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Espoonlahdenkuja 3, 02320 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Fysioline Fressi Oy Y-tunnus 2538910-4 Toimiala Kuntokeskukset Rinnakkaistoiminimet Liikuntakeskus Fressi, Fressi Holding, ME Studio, Kuopion Kuntostudio, Eliva - well at work

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

19 575 288 € 11984 %

Liiketoiminnan tulos

1 740 975 € 3009 %

Henkilöstö

483 129

Liikevoitto-%

9 % -74 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huippumyyjä liikunta-alalle!, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Fysioline Fressi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Espoonlahdenkuja 3, 02320 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 19 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa