Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Myyntipäällikkö, DIY

Abloy Oy

Espoo

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Fressi Clubhouse Helsingin Vuosaaressa etsii hierojaa, fysioterapeuttia ja osteopaattia!

Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressi on maan johtava kotimainen liikuntakeskusketju. Kuluneen 35 vuoden aikana Fressi on laajentunut nykyiseen mittaansa, 18 virkeään keskukseen ympäri Suomen. Fressi liikunta- ja hyvinvointikeskusketjun toimipaikat sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella, Kuopiossa, Mikkelissä, Oulussa, Lahdessa, Seinäjoella ja Ylöjärvellä.

Oletko juuri sinä myyntihenkinen, energinen ja asiakaslähtöinen hieroja, fysioterapeutti tai osteopaatti ja haluat mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme?

Etsimme Fressi Cubhousen tiimiin pitkäaikaiseen työsuhteeseen koulutettua hierojaa. Tarjoamme vakituista yrittäjäpaikkaa liikuntakeskuksestamme, ison talon eduin.

Fressi tarjoaa sinulle laajan asiakaskunnan, siistit tilat ammattisi harjoittamiseen, alan uusimman hierontakaluston, sähköisen varausjärjestelmän sekä tietysti myös loistavat työkaverit!

Työaika on pääsääntöisesti arkisin aamuisin ja iltaisin sekä mahdollisuuksien mukaan viikonloppuisin.

Toivomme sinulta:

- iloista ja reipasta mieltä
- rauhallista ja luotettavaa asiakaspalveluotetta
- ymmärrystä kokonaisvaltaisesta kehon hyvinvoinnista
- ulospäin suuntautunutta positiivista asennetta työntekoon

Sinulla tulee olla:

- Y-tunnus tai toiminimi jolla voit laskuttaa tehdystä työstä
- Valviran hyväksytty hierojanimike (koulutettu hieroja) sekä merkintä Terhikki-rekisterissä
- potilasvakuutus
- näyttöä yrittäjänä toimimisesta hierojana

Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö vauhdikkaaseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme, hae tehtävään rohkeasti jo tänään! Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Iloa päivääsi toivottaa Fressin rekrytiimi!

Web-osoite: http://fressi.fi Työnantaja: Fysioline Fressi Oy Sijainti: Tyynylaavantie 20, 00980 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti oikean henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Lisätiedot: Teemu Kumpulainen, 050-3001597, teemu.kumpulainen@fressi.fi (HUOM! katso erillinen hakuohje) Hakemukset: Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV osoitteeseen rekry@fressi.fi. Laita viestisi otsikoksi: TYÖHAKEMUS/Hieroja/Fressi Espoonlahti sekä oma nimesi. Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tyynylaavantie 20, 00980 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Fysioline Fressi Oy Y-tunnus 2538910-4 Toimiala Kuntokeskukset Rinnakkaistoiminimet Liikuntakeskus Fressi, Fressi Holding, ME Studio, Kuopion Kuntostudio, Eliva - well at work

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

19 575 288 € 11984 %

Liiketoiminnan tulos

1 740 975 € 3009 %

Henkilöstö

483 129

Liikevoitto-%

9 % -74 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hieroja, fysioterapeutti tai osteopaatti, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Fysioline Fressi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Tyynylaavantie 20, 00980 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 19 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa