Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Promoottori

Face2face

Helsinki

CTO, Chief Technical Officer

Tailorframe Oy

00420 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tule töihin Keravan Lääkintävoimisteluun, Fysio Keravaan. Olemme aktiivinen työyhteisö, joka kehittää omaa osaamistaan moniammatillisesti. Loistava mahdollisuus kasvaa fysioterapeuttina. Asiakaskuntamme on monimuotoinen; tules- ja neurologisia kuntoutujia, veteraaneja, lapsia ja lymfaterapiaa tarvitsevia kuntoutujia. Haemme joukkoomme työstään innostunutta terapeuttia äitiysloman sijaiseksi. Erityisesti lasten- ja nuorten terapia katsotaan eduksi. Erityisosaaminen hyvä lisä, esim. lymfaterapia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Kerava psykologia ja psykiatria Kerava muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria Kerava .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Fysio Kerava Oy Y-tunnus 2215243-5 Toimiala Muu terveyspalvelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Fysioterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Fysio Kerava Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kerava . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa