Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluamme löytää Hyvinkään, Klaukkalan ja Riihimäen Fustra-tiimeihin uusia, energisiä ja haasteita pelkäämättömiä liikunta-alan ammattilaisia tai tulevia sellaisia. Paikkoja avoinna 1 - 3. Fustra-yksilövalmennus on kasvava konsepti, jonka avulla yhä useammat ovat löytäneet uuden tavan harjoitella vieläkin tehokkaammin ja tuloksekkaammin. Yksilöllisten tarpeiden ja tavoitteiden huomiointi ovat tärkeimmät lähtökohdat harjoittelulle ja siksi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikuntapalvelut ja urheiluala Nurmijärvi liikuntapalvelut ja urheiluala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Fustra International Oy Y-tunnus 2596866-7 Toimiala Muu urheilutoiminta Rinnakkaistoiminimet Fustra Online

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Fustra-yksilövalmentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Fustra International Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.11.2016. Työpaikka sijaitsee Nurmijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus