Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Työpaikkakuvaus

Haluamme löytää pääkaupunkiseudun (Helsinki, Vantaa ja Espoo sekä InHouse) Fustra-tiimeihin uusia energisiä ja haasteita pelkäämättömiä liikunta-alan ammattilaisia tai tulevia sellaisia. Paikkoja avoinna 1 - 4.

Fustra-yksilövalmennus on kasvava konsepti, jonka avulla yhä useammat ovat löytäneet uuden tavan harjoitella vieläkin tehokkaammin ja tuloksekkaammin. Yksilöllisten tarpeiden ja tavoitteiden huomiointi ovat tärkeimmät lähtökohdat harjoittelulle ja siksi haluammekin intohimoisesti toteuttaa jokaisen asiakkaamme unelmat hyvinvoivasta ja vahvasta kehosta.

Työ sisältää mm. myyntiä, promoamista, asiakkaiden kohtaamista ja ohjaamista pääosin kuntosaliympäristössä.

Katsomme hakijan eduksi liikunta-tai terveydenhoitoalan koulutuksen (esim. fysioterapeuttu, hieroja, sairaanhoitaja) TAI vahvan kilpaurheilutaustan. Valitut henkilöt aloittavat kaksi viikkoa kestävässä peruskoulutuksessa 7.11.2016.

Haluatko olla osa asiakkaidemme onnistumistarinoita ja löytää itsestäsi yrittäjähenkisen tiimipelaajan vai oletko jo kenties sellainen?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen elisa.leinonen@fustra.fi, ja kerro miksi sinä olisit täydellinen valinta tähän työhön niin otamme sinuun yhteyttä.

Hakusanat: fysioterapeutti, personal trainer, palvelumyyjä

Web-osoite: http://www.fustrafinland.fi Työnantaja: Fustra International Oy Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 09.01.2017 Yhteystiedot: Elisa Leinonen 043-8257170 elisa.leinonen@fustra.fi Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Fustra International Oy Y-tunnus 2596866-7 Toimiala Muu urheilutoiminta Rinnakkaistoiminimet Fustra Online

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

792 000 € 179 %

Liiketoiminnan tulos

-144 000 € -292 %

Liikevoitto-%

-18 % -169 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Fustra-yksilövalmentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Fustra International Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa