Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluamme löytää pääkaupunkiseudun (Helsinki, Vantaa ja Espoo sekä InHouse) Fustra-tiimeihin uusia energisiä ja haasteita pelkäämättömiä liikunta-alan ammattilaisia tai tulevia sellaisia. Paikkoja avoinna 1 - 4. Fustra-yksilövalmennus on kasvava konsepti, jonka avulla yhä useammat ovat löytäneet uuden tavan harjoitella vieläkin tehokkaammin ja tuloksekkaammin. Yksilöllisten tarpeiden ja tavoitteiden huomiointi ovat tärkeimmät lähtökohdat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikuntapalvelut ja urheiluala Helsinki liikuntapalvelut ja urheiluala Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Fustra International Oy Y-tunnus 2596866-7 Toimiala Muu urheilutoiminta Rinnakkaistoiminimet Fustra Online

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Fustra-yksilövalmentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Fustra International Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa