Duunitori suosittelee
Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Olemme Force Oy myymäläkalustamisen ammattilainen Lahdesta. Alalla olemme Suomen ykkönen ja toimineet yhtäjaksoisesti jo 25 vuotta. Haemme nyt joukkoomme ahkeria ja hyvät sosiaaliset taidot omaavia mies- tai naisasentajia työkohteisiimme myymälöissä eripuolella Suomea. Olethan yksilö- ja ryhmätyöskentely taitoinen. Työ on matkatyötä, jossa yritys järjestää majoituksen asennus paikkakunnalla. Hakijalta vaaditaan vähintään 18 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asennus, huolto ja puhtaanapito Lahti puu- ja metallialan tehtävät Lahti asennus, huolto ja puhtaanapito puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Fullsize Force Oy Y-tunnus 0889595-3 Toimiala Muu muualla luokittelematon erikoistunut rakennustoiminta Rinnakkaistoiminimet Force 1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kalusteasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut FULLSIZE FORCE OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus