Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

K Trainee Program

Kesko

Uusimaa

Java Developereita Bilotin Trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Frozenbyte on korkealaatuisia tietokone- ja konsolipelejä tekevä yritys Helsingin Kuusisaaressa. Olemme toimineet vuodesta 2001 ja työllistämme tällä hetkellä noin 70 henkilöä. Etsimme joukkoomme motivoitunutta IT-osaajaa. Tehtävät ovat harjoittelijatason avustavia tehtäviä, mutta osaavalla, oma-aloitteisella ja ahkeralla henkilöllä on hyvät mahdollisuudet edetä urallaan ja saada lisävastuita. Työsuhde on aluksi noin vuoden pituinen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja harjoittelupaikat Munkkiniemi() harjoittelupaikat Helsinki harjoittelupaikat Kuusisaari() harjoittelupaikat Espoo harjoittelupaikat Helsinki harjoittelupaikat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Frozenbyte Oy Y-tunnus 1736734-3 Toimiala Tietokonepelien kustantaminen Rinnakkaistoiminimet Shadowgrounds

Ilmoitus


Tämä työpaikka, IT-harjoittelija / Sysadmin-harjoittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Frozenbyte Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus