Ilmoitus jätetty 13.12.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Turun toimistolle vakituiseen työsuhteeseen mukavaa tyyppiä, joka hallitsee erinomaisesti modernit selainpohjaiset käyttöliittymätekniikat ja saat tuotannot näyttämään loistavilta. Seuraat alan kehitystä ja sinulla on kokemusta vaativien verkkoratkaisuiden suunnittelusta ja toteuttamisesta mobiili-, desktop-, tablet- ja muille digitaalisille alustoille. Palat myös halusta olla mukana kehittämässä uudenlaisia verkkopalveluita. Tarjoamme sinulle paikan innostuneessa suunnittelutiimissä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Mynämäki ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Naantali ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Nousiainen ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Pöytyä ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Raisio ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Rusko ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Turku ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Aura ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Kaarina ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Lieto ohjelmointi ja ohjelmistokehitys .

Avoimet työpaikat

Tämä työpaikka, Front End Developer, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 13.12.2016 ja sen on julkaissut Nitro. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.01.2017. Työpaikka sijaitsee Turku .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus