Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ordbogen.com is searching for a passionate front-end developer to work on developing the UX / UI / GUI of our educational platform Educas.com. The requirements for the position are as follows: Expert in HTML5 / CSS3 and JavaScript (3+ years in a work-setting), expert knowledge of AngularJS is a MUST ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Denmark ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Sweden palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Denmark palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Sweden ohjelmointi ja ohjelmistokehitys palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Denmark Sweden .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Front-End AngularJS Developer, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Ordbogen A/S. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Denmark .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa