Duunitori suosittelee
Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Web Graphic Designer, Nokian Tyres Plc

Nokian Renkaat Oyj

37100 - Nokia

Louhinnan suunnittelija/Kaivosmittaaja

Nordkalk Oy Ab

08100 - Lohja

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme ammattitaitoista metallialan moniosaajaa. Työnkuvaan kuuluu pääasiassa manuaalikoneistusta sekä jonkin verran myös MIG/MAG-hitsausta. Toivomme hakijalta: - kokemusta manuaalikoneistuksesta, sekä jyrsimellä että sorvilla - MIG/MAG-hitsauksen perustaitoa - itsenäistä työotetta - työpiirustusten lukutaitoa - hyvää suomen kielen taitoa - asennetta ja joustavuutta Myös omalla toiminimellä toimivat huomioidaan....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneteollisuuden tehtävät Ulvila tehdas- ja tuotantotyöntekijät Ulvila koneteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Friimet Oy Y-tunnus 0832581-1 Toimiala Muiden metallituotteiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneistaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Friimet Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Ulvila . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus