Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Automaatioinsinööri

High Metal Group

Helsinki

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme ammattitaitoista metallialan moniosaajaa. Työnkuvaan kuuluu pääasiassa manuaalikoneistusta sekä jonkin verran myös MIG/MAG-hitsausta. Toivomme hakijalta: - kokemusta manuaalikoneistuksesta, sekä jyrsimellä että sorvilla - MIG/MAG-hitsauksen perustaitoa - itsenäistä työotetta - työpiirustusten lukutaitoa - hyvää suomen kielen taitoa - asennetta ja joustavuutta Myös omalla toiminimellä toimivat huomioidaan....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneteollisuuden tehtävät Ulvila tehdas- ja tuotantotyöntekijät Ulvila koneteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Friimet Oy Y-tunnus 0832581-1 Toimiala Muiden metallituotteiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneistaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Friimet Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ulvila . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus