Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Freshico Oy on vuonna 2012 perustettu siivouspalveluyritys. Tärkeimmät arvomme ovat korkealaatuinen asiakaspalvelu ja asiakaslähtöisyys. Etsimme nyt Helsingin Kannelmäessä sijaitsevaan työkohteeseen siivoustyöntekijää. Työ tapahtuu tiistaisin ja perjantaina klo 16 jälkeen. Työaika on 4 h/ työpäivä. Meille tärkeintä työntekijässä on luotettavuus, reippaus ja halu tehdä fyysistä sekä tarkkaa työtä. Arvostamme työkokemusta, mutta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Freshico Oy Y-tunnus 2460808-8 Toimiala Kiinteistönhoito

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistosiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Freshico Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00420 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa