Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Freshico Oy on vuonna 2012 perustettu siivouspalveluyritys. Tärkeimmät arvomme ovat korkealaatuinen asiakaspalvelu ja asiakaslähtöisyys. Etsimme nyt Helsingin Arabianrantaan sijaitsevaan työkohteeseen siivoustyöntekijää. Työ tapahtuu maanantaista perjantaihin illalla klo 16 jälkeen. Työaika on 1-3 h per työilta, yhteensä 9 h per työviikko. Meille tärkeintä työntekijässä on luotettavuus, reippaus ja halu tehdä fyysistä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Freshico Oy Y-tunnus 2460808-8 Toimiala Kiinteistönhoito Rinnakkaistoiminimet Freshico Luxus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistosiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Freshico Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus