Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Freshico Oy on vuonna 2012 perustettu siivouspalveluyritys. Tärkeimmät arvomme ovat korkealaatuinen asiakaspalvelu ja asiakaslähtöisyys.

Tule työskentelemään kanssamme kasvavalla ja jatkuvasti kehittyvällä alalla!
Työporukkamme on rento, mukava ja ammattitaitoinen.
Etsimme nyt sinua tiimimme palveluvastaavaksi! Tarjoamme sinulle hyvän ja vakaan työpaikan sekä mahdollisuuden kehittää omia osaamisalueitasi kasvavassa yrityksessä.

Työ sopii henkilölle, joka pitää organisoinnista, mutta ei halua istua toimistossa tiukkojen työaikojen mukaan. Työ koostuu useasti eli osa-alueesta, joten työssä et taatusti pääse kyllästymään! Palveluvastaavan työ soveltuu hyvin henkilölle, joka pyrkii alalla eteenpäin tai haluaa vaihtelevuutta siivoustehtäviin. Huomiothan, että emme edellytä vuosien kokemusta alalta! Kaikista tärkeintä on, että olet mukava ja rento ihminen, jonka kanssa on mukava työskennellä.

Työn sisältö:
- perehdytys ja työnohjaus tiimin sisällä
- laaduvalvonta asiakaskohteissa
- sairastilanteiden organisointi yhdessä esimiehen kanssa
- pienten tavaroiden kuljettaminen
- tilausten tekeminen ja menekin seuraaminen asiakaskohteissa
- oman siivouskohteen siivoaminen

Palveluvastaavalla on oma työkohteensa, jonka siivouksesta hän on vastuussa. Toisen puolen työajasta hän tekee avustavaa esimiestyötä.

Ensisijaisesti etsimme vastaavaa iltatyöhön, mutta työn muokkaaminen on myös päiväkohtaisesta mahdollista. Pääsääntöisesti työaika on noin klo 14-20 välillä, työtunteja viikossa on noin 20-25 h. Palkkauksessa noudatamme perustana Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Etsimämme henkilö on:
- Mukava ja ihmisläheinen henkilö, jolle hyvä asiakaspalvelu on kunnia-asia
- Omaat hyvät organisointitaidot ja pidät asioiden järjestelystä
- Nautit vapaasta työstä, mutta tunnet hyvin myös vastuusi
- Työskentelet vaivatta suomen kielellä

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi mahdollisimman pian lyhyen työhakemuksen kautta: http://freshico.fi/avoin-tyohakemus/. Mainitse hakemuksessa, että olet kiinnostunut palveluvastaavan työstä.
Haastattelemme sopivat hakijat hakemusten perusteella. Aikataulullisista syistä emme valitettavasti voi vastata kaikkiin puhelintiedusteluihin. Lisätietoja voit kysyä sähköpostilla ja jättää myös tätä kautta tarvittaessa soittopyynnön.

Työnantaja: Freshico Oy Sijainti: 00400 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Jokinen Mirkka, mirkka@freshico.fi Hakemukset: http://freshico.fi/avoin-tyohakemus/ Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 20.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00400 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Freshico Oy Y-tunnus 2460808-8 Toimiala Kiinteistönhoito

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

274 000 € 36 %

Liiketoiminnan tulos

21 000 € 363 %

Henkilöstö

17 8

Liikevoitto-%

8 % 300 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluvastaava, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Freshico Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00400 - Helsinki , osoitteessa 00400 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa