Duunitori suosittelee
B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Freshico Oy on vuonna 2012 perustettu siivouspalveluyritys. Tärkeimmät arvomme ovat korkealaatuinen asiakaspalvelu ja asiakaslähtöisyys. Tule työskentelemään kanssamme kasvavalla ja jatkuvasti kehittyvällä alalla! Työporukkamme on rento, mukava ja ammattitaitoinen. Etsimme nyt sinua tiimimme palveluvastaavaksi! Tarjoamme sinulle hyvän ja vakaan työpaikan sekä mahdollisuuden kehittää omia osaamisalueitasi kasvavassa yrityksessä. Työ sopii henkilölle, joka ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto/koordinointi Helsinki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki johto/koordinointi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Freshico Oy Y-tunnus 2460808-8 Toimiala Kiinteistönhoito Rinnakkaistoiminimet Freshico Luxus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluvastaava, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Freshico Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00400 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus