Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TYÖNKUVA Tässä tehtävässä tulet työskentelemään keskeisenä osana Zmarta Suomen myyntihenkistä, nuorekasta ja dynaamista organisaatiota. Toimit henkilöasiakkaiden tukena uusien rahoituspalveluiden löytämisessä, vertailussa ja kilpailuttamisessa. Tässä työssä autat henkilöasiakkaita luotonhakuun ja luotonmyöntöön liittyvissä asioissa. Zmartan palvelut ovat täysin maksuttomia. Missiomme on varmistaa, että asiakkaat saavat valinnoillensa vastinetta. Nykyaikaiset prosessimme ja järjestelmämme varmistavat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Espoo taloushallinto Espoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi taloushallinto Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Freedom Rahoitus Oy Y-tunnus 2207313-9 Toimiala Muu rahoitusta palveleva toiminta (pl. vakuutus- ja eläkevakuutustoiminta) Rinnakkaistoiminimet Zmarta Suomi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rahoitusasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Freedom Rahoitus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus