Duunitori suosittelee
Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

Osaava ostoreskontranhoitaja Espooseen

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä Raision Tilitoimisto Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TYÖNKUVA Tässä tehtävässä tulet työskentelemään keskeisenä osana Zmarta Suomen myyntihenkistä, nuorekasta ja dynaamista organisaatiota. Toimit henkilöasiakkaiden tukena uusien rahoituspalveluiden löytämisessä, vertailussa ja kilpailuttamisessa. Tässä työssä autat henkilöasiakkaita luotonhakuun ja luotonmyöntöön liittyvissä asioissa. Zmartan palvelut ovat täysin maksuttomia. Missiomme on varmistaa, että asiakkaat saavat valinnoillensa vastinetta. Nykyaikaiset prosessimme ja järjestelmämme varmistavat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Espoo taloushallinto Espoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi taloushallinto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Freedom Rahoitus Oy Y-tunnus 2207313-9 Toimiala Muu rahoitusta palveleva toiminta (pl. vakuutus- ja eläkevakuutustoiminta) Rinnakkaistoiminimet Zmarta Suomi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rahoitusasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Freedom Rahoitus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus