Duunitori suosittelee
Media-asiantuntija

Fonecta

Pori

HR-konsultti teollisuuden toimialalle

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä

Staria Oyj

Helsinki

Plant Controller

Roal Oy / co MPS

01900 - Nurmijärvi

Osaava palkanlaskija Espooseen

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä, LeasePlan Finland Oy, Espoo

Adecco Finland

Espoo

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TYÖNKUVA Tässä tehtävässä tulet työskentelemään keskeisenä osana Zmarta Suomen myyntihenkistä, nuorekasta ja dynaamista organisaatiota. Toimit henkilöasiakkaiden tukena uusien rahoituspalveluiden löytämisessä, vertailussa ja kilpailuttamisessa. Tässä työssä autat henkilöasiakkaita luotonhakuun ja luotonmyöntöön liittyvissä asioissa. Zmartan palvelut ovat täysin maksuttomia. Missiomme on varmistaa, että asiakkaat saavat valinnoillensa vastinetta. Nykyaikaiset prosessimme ja järjestelmämme varmistavat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Espoo taloushallinto Espoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi taloushallinto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Freedom Rahoitus Oy Y-tunnus 2207313-9 Toimiala Muu rahoitusta palveleva toiminta (pl. vakuutus- ja eläkevakuutustoiminta) Rinnakkaistoiminimet Zmarta Suomi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rahoitusasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Freedom Rahoitus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.12.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus