Duunitori suosittelee
Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Työpaikkakuvaus

PIZZATAXI hakee uusia pizzaravintolayrittäjiä pääkaupunkiseudulle ja Uudellemaalle.

Pizzataxi on kotimainen pizzaravintola-ketju, joka on toiminut Suomessa jo lähes 30 vuotta. Kaikki Pizzataxi-ravintolat ovat franchisingvetoisia eli itsenäisen yrittäjien johtamia.

Pizzataxi ravintolayrittäjä tarjoaa ravintolassaan Pizzataxin konseptin mukaisia pizzoja, kebab- ja salaattiannoksia sekä muita ruoka-annoksia. Kaikissa ravintoloissa on kotiinkuljetuspalvelu. Yrittäjä johtaa työntekijöitään omalla esimerkillä ja pitää huolta loistavasta asiakaspalvelusta.

Menestyvällä Pizzataxi ravintolayrittäjällä on aiempaa asiakaspalvelu- ja esimieskokemusta ja hän panostaa ravintolansa menestykseen määrätietoisesti. Ketju kouluttaa kaikki uudet ravintolayrittäjät, joten aikaisempi ravintola-alan kokemus ei ole pakollista, mutta toki se on hyödyksi! Pizzataxi ravintolayrittäjällä tulee olla ajokortti.

Yrittäjä saa käyttöönsä Pizzataxin tuotemerkin, reseptit ja toimintamallin. Lisäksi ketju auttaa liikepaikan valinnassa, ravintolan varustuksessa, kalustamisessa, sisustamisessa sekä antaa alkukoulutuksen. Pizzataxi tarjoaa yrittäjälle myös verkkokaupan, kassajärjestelmän, sosiaalisen median, merkkituotteet ja niiden jatkuvan kehityksen. Tärkeintä on se, että saat olla osa dynaamista organisaatiota, joka haluaa tarjota asiakkaalle parhaan mahdollisen tuotteen ja asiakaskokemuksen.

Lisätietoja antaa rekrytointikonsultti Päivi Lääkkö, 050 374 1001. Voit myös jättää lisätietopyynnön Pizzataxille osoitteessa www.ketju.fi.

Web-osoite: http://www.ketju.fi Työnantaja: Frantrain Oy Sijainti: 02100 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Päivi Lääkkö / paivi.laakko@ketju.fi p. 050 374 1001 www.ketju.fi Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02100 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi frantrain Y-tunnus 1631921-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolayrittäjä pizzaravintolaan, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Frantrain Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02100 - Espoo , osoitteessa 02100 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 24 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa