Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Livia Club on aikuiselle naiselle suunniteltu, suomalainen kuntosali, johon on mukava tulla ja joka on myös ilo silmälle. Jokaiselle asiakkaalle räätälöidään harjoitusohjelma, joka tallennetaan älykortille eli SmarCardille. SmartCard säätää laitteisiin automaattisesti henkilökohtaisen ohjelman mukaiset vastukset ja toistojen määrät. Harjoittelun tehokkuus ja ajansäästö erottavat Livia Clubin kilpailijoista. Yhteen koko kehon treenikertaan vaadittava kokonaisaika on vain 30 minuuttia.

Livia Club tarjoaa yrittäjälle ainutlaatuisen kuntosalikonseptin, joka houkuttelee asiakkaaksi hyvin erilaisia naisia. Harjoittelu Livia Clubilla perustuu terveyttä edistävään kuntoiluun, lihasmassan ylläpitoon sekä kuntouttamiseen. HUR:n paineilmalla toimivien kuntosalilaitteiden helppokäyttöisyys on eduksi myös ikäihmisille.

Livia Club Partner-yrittäjä hankkii toimitilan ja kalustaa salin Livia Clubin konseptin mukaisesti. Suomalainen kuntosalilaitteiden valmistaja HUR toimittaa salille tarvittavat laitteet.

Livia Club -yrittäjyys sopii liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneelle, asiakaspalveluhenkiselle ja positiiviselle henkilölle, joka harkitsee yrittäjyyttä tai uutta uraa. Livia Clubi -yrittäjä toimii varsinkin alkuvaiheessa salilla myös operatiivisena ohjaajana. Livia Club -yrittäjä voi yhdistää salitoimintaan myös muuta, asiakkaiden hyvinvointia tukevaa liiketoimintaa.

Mikäli olet yhteistyöhaluinen, organisointikykyinen ja myynnistä pitävä henkilö, jolla on hyvä paikallistuntemus ja sopiva elämäntilanne yrittäjyyteen, ota yhteyttä!

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä rekrytointikonsultti Päivi Lääkköön puhelimitse/sähköpostilla tai jätä lisätietopyyntö Livia Clubille sivustolla www.ketju.fi.

Web-osoite: http://www.ketju.fi Työnantaja: Frantrain Oy Sijainti: 15100 LAHTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Päivi Lääkkö / paivi.laakko@ketju.fi p. 050 374 1001 www.ketju.fi Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 15100 LAHTI

Yritystiedot

Toiminimi frantrain Y-tunnus 1631921-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Naisten kuntosaliyrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Frantrain Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15100 - Lahti , osoitteessa 15100 LAHTI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 24 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa