Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

'We want to make you feel good to look good.'

Esprit on maailmanlaajuisesti toimiva life style -konsepti, joka toimii tänä päivänä yli 40 maassa. Esprit'n perustajia yhdisti rakkaus muotiin ja luontoon ja vastuullisuus ja kestävyys ovatkin olleet alusta asti suuri osa Esprit'ä.

Esprit tarjoaa kestävää ja laadukasta muotia naisille, miehille ja lapsille. Esprit'n konseptimyymälöiden tuotevalikoima koostuu Esprit'n suosituista perustuotteista sekä kuukausittain vaihtuvista muodin teemoista. Esprit on etulinjassa vähittäiskaupan vauhdikkaassa kehityksessä. Verkkokauppa ja myymäläketju toimivat tiiviisti yhteistyössä ja omnichannell-ohjelma auttaa yrittäjää kanta-asiakaskunnan rakentamisessa ja kasvattamisessa. Esprit Friends on tänä päivänä yksi johtavista kanta-asiakasjärjestelmissä muodin alalla globaalisti.

Ketju tarjoaa uudelle yrittäjälle kansainvälisen myymäläkonseptin, alkukoulutuksen, tuen toiminnan aloituksessa sekä jatkuvan liiketoiminnan ohjauksen. Lisäksi ketju tarjoaa yrittäjälle mm. hyvät ostoedut, vahvan osto-organisaation tuen ja mallistosuunnittelun, visual merchandising palvelut sekä mainospalvelut

Yrittäjäkandidaatilla tulee olla aiempaa kokemusta vastuullisista tehtävistä vähittäiskaupan alalta. Aikaisempi kokemus liiketoiminnan johtamisesta, esimiestyöskentelystä ja tulosvastuullisesta työstä katsotaan eduksi. Myös taito tulkita taloudellisia lukuja auttaa yrittäjää suunnittelemaan ja kehittämään omaa toimintaa yhä menestyvämmäksi. Yrittäjän taloudellisen tilanteen tulee myös olla vakaalla pohjalla, jotta hän voi tehdä tarvittavat investoinnit liiketoimintaansa.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä rekrytointikonsultti Päivi Lääkköön puhelimitse/sähköpostilla tai jätä lisätietopyyntö Esprit'lle sivustolla www.ketju.fi.

Web-osoite: http://www.ketju.fi Työnantaja: Frantrain Oy Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Päivi Lääkkö / paivi.laakko@ketju.fi p. 050 374 1001 www.ketju.fi Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi frantrain Y-tunnus 1631921-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muotialan yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Frantrain Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 24 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa