Duunitori suosittelee
Myynninsuunnittelija

Toyota Auto Finland Oy

01450 - Vantaa

Talousosaston päällikkö, Isännöintiverkko Oy

Adecco Finland

Finland

SAP-ratkaisukonsultteja

Cerion

Turku

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

80160 - Joensuu

Plant Controller

Roal Oy / co MPS

01900 - Nurmijärvi

Asentaja

Sector Alarm Oy

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Pancho Villa on täysin suomalainen meksikolaisen ruoan ravintolakonsepti, joka laajenee ympäri Suomen muutaman ravintolan vuosivauhtia. Ensimmäinen Pancho Villa - ravintola avattiin Tampereella v. 2001 ja ketjun 24. ravintola on avattu Helsingissä, kauppakeskus Itiksessä toukokuussa 2016. Kaikki Pancho Villan ravintolat tarjoavat herkullisia makuelämyksiä Meksikon ainutlaatuisen ruokakulttuurin hengessä, viihtyisän tunnelmallisessa ympäristössä. Ravintolat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Raisio yrittäjä Raisio maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Frantrain Oy Y-tunnus 1631921-9 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi Rinnakkaistoiminimet Franchising Academy, FBC-Franchise Business College, Franchising Akatemia

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Franchisingyrittäjä meksikolaisravintolaan, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Frantrain Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Raisio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 29 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus