Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Pancho Villa on täysin suomalainen meksikolaisen ruoan ravintolakonsepti, joka laajenee ympäri Suomen muutaman ravintolan vuosivauhtia. Ensimmäinen Pancho Villa - ravintola avattiin Tampereella v. 2001 ja ketjun 24. ravintola on avattu Helsingissä, kauppakeskus Itiksessä toukokuussa 2016.

Kaikki Pancho Villan ravintolat tarjoavat herkullisia makuelämyksiä Meksikon ainutlaatuisen ruokakulttuurin hengessä, viihtyisän tunnelmallisessa ympäristössä. Ravintolat ovat kuuluisia näyttävistä ja reiluista annoksistaan ja laajalta ruokalistalta jokainen löytää takuuvarmasti suosikkinsa. Ravintoloissa on A-oikeudet.

Pancho Villa -yrittäjä tarjoaa ravintolassaan Pancho Villan menun mukaisia annoksia ja suunnittelee ravintolaansa sopivan lounastarjonnan. Yrittäjä johtaa ravintolassaan mm. keittiön ja salin toimintaa sekä kannustaa henkilökuntaansa erinomaiseen asiakaspalveluun.

Hyvänä lähtökohtana Pancho Villa -yrittäjyydelle on aiempi kokemus yrittäjyydestä ja/tai ravintola-alan kokemus sekä ymmärrys yrittäjyyden realiteeteista. Mikäli olet menestyksen nälkäinen, arvostat ketjuyhteistyötä ja haluat investoida omaan meksikolaiseen ravintolaan, voit olla etsimämme Pancho Villa-yrittäjä.

Pancho Villa tarjoaa yrittäjälle kattavan perehdytyksen sekä tuen toiminnan aloituksessa. Yrittäjä saa tuekseen jatkuvaa ketjumarkkinointia sekä mainospalvelut omaan paikallismarkkinointiinsa. Ketju on neuvotellut yrittäjälle hyvät ostoehdot sekä järjestänyt valmiit taloushallinnan palvelut. Yrittäjälle annetaan jatkuvaa liiketoiminnan ohjausta sekä jatkokoulutusta.

Kaupungista riippuen kyseessä on valmis liikepaikka tai ketju auttaa uutta yrittäjää hyvän liikepaikan löytämisessä, ravintolan kalustamisessa ja henkilökunnan koulutuksessa.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä rekrytointikonsultti Päivi Lääkköön tai käy täyttämässä Pancho Villan lisätietolomake osoitteessa www.ketju.fi.Voit tavata Pancho Villan edustajan maksuttomassa Franchising Road Show-infotilaisuudessa Jyväskylässä 1.11.2016. Lisätiedot ja ilmoittauminen tästä: http://www.fbc.fi/fbc/index.php?k=325775

Web-osoite: http://www.ketju.fi Työnantaja: Frantrain Oy Sijainti: 40100 JYVÄSKYLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Päivi Lääkkö / paivi.laakko@ketju.fi p. 050 374 1001 www.ketju.fi Hakemukset: http://www.ketju.fi/ketjupaikka.php?id=59 Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 40100 JYVÄSKYLÄ

Yritystiedot

Toiminimi frantrain Y-tunnus 1631921-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Franchisingyrittäjä meksikolaisravintolaan, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Frantrain Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40100 - Jyväskylä , osoitteessa 40100 JYVÄSKYLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 24 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa