Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Franchising yrittäjä, PixMoor Oy, Helsinki, Tampere, Rovaniemi, Vaasa, Kuopio, Jyväskylä

PixMoor Oy on kehittänyt maailman edistyneimmän täysin automaattisen tuotekuvausjärjestelmän, jolla suurten tuotemäärien kuvaaminen onnistuu jopa 80% tehokkaammin perinteisiin tuotekuvausjärjestelmiin verrattuna. Järjestelmällä saa tuotettua myös pyöriteltäviä tuotekuvia vaivattomasti. Esimerkiksi oheisen verkkokaupan kaikki kengät on kuvattu järjestelmällämme: http://goodkicks.fi/

Etsimme franchising-yrittäjää, jonka tehtävänä on tuottaa kuvauspalveluita paikallisille yrityksille. Lisämyyntiä voi saada järjestämällä kauppoja suurempien yritysten kanssa, jotka haluavat pitää tuotekuvaukset omissa käsissään.
Myyntiä edistävät valmiit suhteet alueella tuotteita valmistaviin ja markkinoiviin yrityksiin. Odotamme, että käytössäsi ovat myös tarkoituksenmukaiset tilat, joissa tuotekuvauksia voidaan hoitaa. Järjestämme oman kuvausjärjestelmän hankkimiseksi tarvittavan rahoituksen, jonka kk-maksun pystyt kattamaan jopa puolen päivän kuvauksilla. Sopii mainiosti lisämyyntiä kaipaaville jo toimiville yrityksille. Aikaisempaa valokuvauskokemusta ei tarvita, tarvittaessa voit teettää kuvaukset avustavalla henkilökunnalla, ja keskittyä itse markkinointiin.

Tarjoamme tarvittavan koulutuksen järjestelmän käyttöön ja markkinointiin. PixMoor tekee jatkuvaa tuotekehitystä, joka tuo aikanaan lisämahdollisuuksia tuotekuvauksen alalla.

Web-osoite: http://www.pixmoor.com Työnantaja: PixMoor Oy Sijainti: 65100 VAASA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop.muk. Yhteystiedot: Yhteystiedot: Kari Lipponen, 040-545 9846, kari.lipponen@pixmoor.com www.pixmoor.com Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 65100 VAASA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Franchising yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut PixMoor Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65100 - Vaasa , osoitteessa 65100 VAASA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa