Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Kehittämisinsinööri

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Framery Oy on vuonna 2010 perustettu tamperelainen yritys, joka valmistaa maailman parhaita äänieristettyjä puhelinkoppeja ja minineuvotteluhuoneita moderneihin toimistoihin. Lisää tietoja yrityksestä löytyy osoitteesta www.frameryacoustics.com. Haemme nyt motivoitunutta ja tulosorientoitunutta Myyntipäällikköä Tampereelle tai Helsinkiin. Myyntipäällikkö on vastuussa Suomen ja myöhemmin kaikkien Pohjoismaiden myynnistä. Tehtävänäsi on kehittää edelleen jo nykyisellään kattavaa ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Tampere myyntialan tehtävät Tampere päällikkötason positiot myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Framery Oy Y-tunnus 2352713-9 Toimiala Konttori- ja myymäläkalusteiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Framery Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus