Duunitori suosittelee
Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Brand Manager

Midsona co HRS Advisors

Vantaa

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Purchasing Manager (Temporary) Business Area Description Fortum's vision is to be the forerunner in clean energy. We provide our customers with electricity, heat and cooling as well as other energy solutions that improve present and future life. Already 64% of our electricity generation is CO2 free. Our main markets are ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osto- ja hankinta-alan tehtävät Kuusisaari() osto- ja hankinta-alan tehtävät Espoo osto- ja hankinta-alan tehtävät Kuusisaari() Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Fortum Oyj Y-tunnus 1463611-4 Toimiala Pääkonttorien toiminta Rinnakkaistoiminimet IVO-Neste Yhtymä, IVO-Neste Group

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Purchasing Manager, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Fortum Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus