Duunitori suosittelee
Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Fortum
Fortumin visio on olla puhtaan energian edelläkävijä. Toimitamme asiakkaillemme sähköä, lämpöä ja jäähdytystä sekä muita energiaratkaisuja, jotka parantavat nykyisten ja tulevien sukupolvien elämää. Jo 64 % sähköntuotannostamme on päästötöntä. Tärkeimmät markkina-alueemme ovat Pohjoismaat, Baltian maat, Venäjä, Puola ja Intia. Vuonna 2015 palveluksessamme oli noin 8 000 energia-alan asiantuntijaa ja liikevaihtomme oli 3,5 miljardia euroa. Fortum Oyj:n osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.fortum.com

Generation-divisioona vastaa Fortumin sähköntuotannosta, tuotannon optimoinnista ja trading-toiminnasta Pohjoismaissa. Siihen kuuluvat ydinvoima-, vesivoima- ja lämpövoimatuotanto, sähköntuotannon optimointi ja sähkökauppa, markkina-analyysi sekä ydinvoiman asiantuntijapalvelut.

Työnkuvasi
Haemme kemistiä vakinaiseen työsuhteeseen Loviisan voimalaitoksen käyttökemiaryhmän kemian laboratoriojaokseen. Tehtäviisi kuuluu toimia kemian laboratorion tukena kemiallisen analyysitoiminnan ylläpidossa sekä kehittämisessä. Työtehtäviin kuuluu uusien analyysimenetelmien sekä laitteistojen käyttöönottokokeiden suunnittelu ja dokumentointi sekä kemian analytiikan kehitys yhdessä kemian laboratorion jaospäällikön kanssa. Tehtäviisi kuuluu lisäksi kemian laboratorion analyysitoimintaan tarvittavien analyysilaitteistojen vaativat huoltotehtävät ja erilaisten kemian laboratoriotoimintaan kuuluvien ohjeiden laatiminen.

Tarjoamme sinulle
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja ainutlaatuisen tehtäväkentän haastavassa ja kannustavassa toimintaympäristössä. Saat tehtävässä mahdollisuuden kehittää itseäsi ja ammattitaitoasi ydinvoimalaitosympäristössä.

Odotamme sinulta
Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (pääaineena esim. analyyttinen kemia) sekä osaamista vesikemian analysoinnissa käytetyistä analyysitekniikoista ja tunnet tämän päivän kemian laboratoriossa käytettävää tietotekniikkaa ja sovellusohjelmia. Lisäksi sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Odotamme sinulta myös joustavuutta, oma-aloitteisuutta sekä ongelmanratkaisu-, tiimityöskentely- ja organisointitaitoja.

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta 30.10.2016 mennessä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Web-osoite: http://www.fortum.com Työnantaja: Fortum Oyj Sijainti: Atomitie 700, 07900 LOVIISA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Lisätietoa tehtävästä antaa kemian laboratorion jaospäällikkö Sari Järvimäki, +358 10 455 3712 tai sari.jarvimaki@fortum.com ja käyttökemian ryhmäpäällikkö Kai Seppälä, +358 10 455 3724 tai kai.seppälä@fortum.com. Hakemukset: http://www.fortum.com/urapolku Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Atomitie 700, 07900 LOVIISA

Yritystiedot

Toiminimi Fortum Oyj Y-tunnus 1463611-4 Toimiala Pääkonttorien toiminta Rinnakkaistoiminimet IVO-Neste Yhtymä, IVO-Neste Group

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

71 000 000 € -7 %

Liiketoiminnan tulos

-44 000 000 € -102 %

Henkilöstö

283 -18

Liikevoitto-%

-62 % -102 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kemisti, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Fortum Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Loviisa , osoitteessa Atomitie 700, 07900 LOVIISA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa