Duunitori suosittelee
Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kurikan ohjaamoyksikkö kehittyy ja nyt haemme laatuosastolle MITTAUSINSINÖÖRIÄ Katso tarkemmat tiedot tehtävästä ja hae: WWW.FORTACOGROUP.COM/FORTACO/CAREERS

Fortaco on ainutlaatuinen konepajateollisuuden yritys, joka toimii raskaiden koneiden ja laitteiden markkinoilla. Vahvuuksiamme ovat kokoonpanot, työkoneiden ohjaamot ja hitsatut teräskomponentit.Valmistamme asiakkaillemme teollisuuden parasta laatua 10 toimipisteessä Itä-Euroopassa ja Suomessa. Tavoitteenamme on olla ammattimaisin ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Kurikka työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Kurikka teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Kurikka tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Kurikka .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Fortaco Oy Y-tunnus 1770554-1 Toimiala Metallien työstö Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mittausinsinööri, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Fortaco. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kurikka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa