Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Fortaco on ainutlaatuinen konepajateollisuuden yritys, joka toimii raskaiden koneiden ja laitteiden markkinoilla. Vahvuuksiamme ovat kokoonpanot, työkoneiden ohjaamot ja hitsatut teräskomponentit. Valmistamme asiakkaillemme teollisuuden parasta laatua 10 toimipisteessä Itä-Euroopassa ja Suomessa. Tavoitteenamme on olla ammattimaisin ja luotettavin kumppani asiakkaillemme. Kurikan ohjaamoyksikkö kehittyy ja nyt haemme laatuosastollemme Mittausinsinööriä Tehtäväsi on vastata: Ohjaamoiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Kurikka työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Kurikka teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Kurikka tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Kurikka .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Fortaco Oy Y-tunnus 1770554-1 Toimiala Metallien työstö Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mittausinsinööri, Fortaco, Kurikka, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Fortaco Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 61300 - Kurikka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa