Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Toimistoassistentti

CBRE Finland Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Forssan kaupungin varhaiskasvatuksen palvelualueella, Pihakoivun päiväkodissa, julistetaan haettavaksi lastenhoitajan sijaisuus ajalle 4.11.2016 - 16.9.2017. Työ on vuorotyötä. Kelpoisuusvaatimuksena on 1.1.2013 voimassa olleen sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) 8 tai 16 pykälissä säädetty kelpoisuus. Hakemuksiin tulee liittää ansioluettelo tai vastaava. Valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista valitsevalle ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Forssa lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Forssa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Forssan kaupunki Y-tunnus 0145626-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Forssan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Forssa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa