Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vuonna 1984 perustettu Tambest Glass Solutions on yksi Euroopan johtavista rakennuslasituotteiden kokonaistoimittajista. Palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja laadukkaasti heidän tarpeidensa mukaisesti - valmistamme tasomaiset ja taivutetut lasit ja toimitamme ne tarvittaessa rakenteineen paikalleen asennettuna - avaimet käteen -periaatteella. Tambest Glass Solutions palvelee asiakkaitaan kotimaassa ja Euroopassa oman myyntiorganisaation välityksellä. Yrityksellä on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Forssa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Forssan Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 2024951-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kunnossapitohenkilö Tambest Oy:lle, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Forssan Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Forssa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus