Duunitori suosittelee
Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Vuonna 1984 perustettu Tambest Glass Solutions on yksi Euroopan johtavista rakennuslasituotteiden kokonaistoimittajista. Palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja laadukkaasti heidän tarpeidensa mukaisesti - valmistamme tasomaiset ja taivutetut lasit ja toimitamme ne tarvittaessa rakenteineen paikalleen asennettuna - avaimet käteen -periaatteella. Tambest Glass Solutions palvelee asiakkaitaan kotimaassa ja Euroopassa oman myyntiorganisaation välityksellä. Yrityksellä on yhteistyökumppaneiden kautta vientiä myös globaaleille markkinoille. Yritys työllistää tällä hetkellä n. 70 henkilöä. Yrityksen tuotanto, myynti ja hallinto sijaitsevat Forssassa.

Opteam hakee yhteistyökumppanilleen Tambest Oy:lle
KUNNOSSAPITOHENKILÖÄ vastaamaan suuren laitoksen tuotantolaitteiden toimintavarmuudesta, valmistaen, huoltaen ja asentaen koneiden varaosia ja osakokonaisuuksia.

Tehtävässä vaaditaan teknisen alan koulutusta , pneumatiikan ja sähkö alan osaamista, teknisten piirustusten lukutaitoa, hitsaus kokemusta sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Sinulla tulee olla erinomaiset vuorovaikutustaidot ja työskentelytyyliltäsi olet joustava ja kehityshaluinen. Viihdyt hyvin dynaamisessa ja nopeasti muuttuvia tilanteita sisältävässä työympäristössä, jossa näet sekä suuren kokonaiskuvan että pienetkin käytännön ongelmat. Hyvä englannin kielitaito on edellytys tehtävässä.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän kehittyvällä toimialalla, laadukkaan brändin sekä loistavan ja toisiaan tukevan tiimin.

Paikka täytetään, kun sopiva henkilö löytyy - kannattaa siis laittaa hakemus ja ansioluettelo jo tänään osoitteella forssa@opteam.fi

Web-osoite: http://www.opteam.fi Työnantaja: Forssan Henkilöstöpalvelut Oy Sijainti: Ravikatu 2, 30420 FORSSA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Opteam Forssa p. 010 8500 500. 010- ja 020-alkuiset numerot: matkapuhelimesta soittaessa 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) ja lankapuhelimesta soittaessa 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%). Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ravikatu 2, 30420 FORSSA

Yritystiedot

Toiminimi Forssan Henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 2024951-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

242 574 € 61 %

Liiketoiminnan tulos

4 791 € 130 %

Henkilöstö

4 1

Liikevoitto-%

2 % 118 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kunnossapitohenkilö Tambest Oy:lle, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Forssan Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Forssa , osoitteessa Ravikatu 2, 30420 FORSSA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa