Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vi söker 1-2 pigga och sociala personer i ALLA ÅLDRAR som vill ha ett intressant heltidsjobb. Bra minimilön med möjlighet att förtjäna mera! Plus kilometerersättning hemifrån! Arbetet består av intervjuer av husägare i samt försäljning av uppslagsverket i Pedersöre. Ifall man bor i området så har man mycket nära till ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Pedersöre myyjät ja kassahenkilöt Pedersöre myyntialan tehtävät Pedersöre myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Pedersöre .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Försäljare, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Botnia Media Oy Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pedersöre .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa