Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Forever Varisto kuntoklubin promootiotiimiin lisää energisiä ja innokkaita tekijöitä. Työtehtävänä on esitellä kuntoklubin palveluja messuilla, tapahtumissa, marketeissa yms. Työvuoroihin ja viikoittaiseen työtuntimäärään on mahdollista vaikuttaa. Tehtävään koulutetaan ennen töiden alkamista....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Vantaa myyjät ja kassahenkilöt Vantaa myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Forever Varisto Oy Y-tunnus 2197542-1 Toimiala Kuntokeskukset

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuote-esittelijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Forever Varisto Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01720 - Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa