Duunitori suosittelee
Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Daycare Manager (Teacher), Garden City Playschool

Pilke Päiväkodit Oy

02110 - Espoo

Työpaikkakuvaus

Fustra Personal Trainer

Forever kuntoklubit on yksi Suomen suurimmista kuntoklubiketjuista. Tällä hetkellä toimipisteitä on 11, joista pääosa pääkaupunkiseudulla. Forever Herttoniemi on monipuolinen ja tilava kuntoklubi aikuisille ihmisille. Noin 2.000 m2 suuruisissa tiloissa tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet liikuntaan.

Haemme joukkoomme liikunta-alan osaajia (liikunnanohjaaja/fysioterapeutti) Fustra Personal Trainer -ohjaajaksi, tuotteen yhä kasvavan kysynnän vuoksi.

Vuoden liikuntatuote vuodelta 2012, Fustra Personal Training, on menestynyt yksilöohjauskonsepti, jossa keskitytään kehon toiminnallisuuteen. Harjoittelu kumoaa käsityksen vanhanaikaisesta kuntosaliharjoittelusta ja soveltuu niin selkä/hartiavaivojen hoitamiseen, painonpudotukseen kuin huippu-urheilijoiden suorituskyvyn parantamiseen.

Fustra Personal Trainerin työtehtäviin kuuluu liikkuvuuskartoituksien sopiminen ja ohjaus, palvelusopimuksien teko sekä asiakkaiden ohjaus, ruokavalion suunnittelu ja motivointi Fustra metodin mukaisesti. Voit käydä tutustumassa Fustra metodiin osoitteessa http://foreverclub.fi/fustra

Hakijoilta odotamme hyviä ihmissuhdetaitoja, myyntihenkisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä erityisesti positiivista asennetta.
Työnantaja vastaa valittujen työntekijöiden koulutuksesta. Koulutuksen ajalta ei makseta palkkaa, mutta Forever Herttoniemi maksaa koulutuksen, työsopimuksessa mainituin ehdoin.
Työhaastatteluun kutsutaan erikseen valitut hakijat.

Web-osoite: http://www.foreverclub.fi Työnantaja: Forever Herttoniemi Oy Sijainti: Hitsaajankatu 10, 00810 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 03.10.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Heini Pitkänen, 0438252504, heini.pitkanen@foreverclub.fi Hakemukset: heini.pitkanen@foreverclub.fi Ilmoitus jätetty: 20.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 20:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hitsaajankatu 10, 00810 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Forever Herttoniemi Oy Y-tunnus 2609777-9 Toimiala Kuntokeskukset Rinnakkaistoiminimet Forever Online

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 552 000 € 24 %

Liiketoiminnan tulos

-2 000 € -102 %

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Fustra Personal Trainer, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Forever Herttoniemi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Hitsaajankatu 10, 00810 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa