Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Fustra Personal Trainer Forever kuntoklubit on yksi Suomen suurimmista kuntoklubiketjuista. Tällä hetkellä toimipisteitä on 11, joista pääosa pääkaupunkiseudulla. Forever Herttoniemi on monipuolinen ja tilava kuntoklubi aikuisille ihmisille. Noin 2.000 m2 suuruisissa tiloissa tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet liikuntaan. Haemme joukkoomme liikunta-alan osaajia (liikunnanohjaaja/fysioterapeutti) Fustra Personal Trainer -ohjaajaksi, tuotteen yhä kasvavan kysynnän vuoksi. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikuntapalvelut ja urheiluala Helsinki liikuntapalvelut ja urheiluala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Forever Herttoniemi Oy Y-tunnus 2609777-9 Toimiala Kuntokeskukset Rinnakkaistoiminimet Forever Online

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Fustra Personal Trainer, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Forever Herttoniemi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus