Duunitori suosittelee
Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme reipasta, järjestelmällistä ja oma-aloitteista henkilöä monipuolisiin tehtäviin. Työ sisältää erilaisten tilaratkaisujen korjausta ja kunnostusta sekä yleisiä järjestelytehtäviä. Tilaratkaisut käsittävät eri käyttötarkoituksiin kunnostettavia työmaatiloja, niissä esim. seinien rakentamista, maalausta, pellitystä yms. Kykyjen mukaan myös tarvikkeiden, työkalujen, koneiden ja laitteiden myyntiä. Työ sopii myös alasta kiinnostuneelle, reipas mieli ja järki päässä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Helsinki muut käsityöalan tehtävät Helsinki puu- ja metallialan tehtävät muut käsityöalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Forest Brown Finland - FBF Oy Y-tunnus 2283646-6 Toimiala Muiden huonekalujen valmistus Rinnakkaistoiminimet Old Wood Kitchen, Grapas Finland GF, Hells-Kitchen Furnitures Finland, Hells-Kids Furnitures Finland

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puuseppä, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Forest Brown Finland FBF Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus