Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Etsimme reipasta, järjestelmällistä ja oma-aloitteista henkilöä monipuolisiin tehtäviin. Työ sisältää erilaisten tilaratkaisujen korjausta ja kunnostusta sekä yleisiä järjestelytehtäviä. Tilaratkaisut käsittävät eri käyttötarkoituksiin kunnostettavia työmaatiloja, niissä esim. seinien rakentamista, maalausta, pellitystä yms. Kykyjen mukaan myös tarvikkeiden, työkalujen, koneiden ja laitteiden myyntiä. Työ sopii myös alasta kiinnostuneelle, reipas mieli ja järki päässä riittävät, emme edellytä varsinaisesti alan koulutusta. Hyvä terveys ja fyysinen kunto, ajokortti ja ajotaito välttämätön, B/BC kortti. Hakemukset palkkatoivomuksineen vain sähköpostilla.

Web-osoite: http://www.fbf-finland.com Työnantaja: Forest Brown Finland FBF Oy Sijainti: Tattarisuontie 12, 00770 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: tilat@fbf-finland.com Hakemukset: tilat@fbf-finland.com Ilmoitus jätetty: 09.10.2016 Haku päättyy: 15.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tattarisuontie 12, 00770 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Forest Brown Finland - FBF Oy Y-tunnus 2283646-6 Toimiala Muiden huonekalujen valmistus Rinnakkaistoiminimet Old Wood Kitchen, Grapas Finland GF, Hells-Kitchen Furnitures Finland, Hells-Kids Furnitures Finland

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

98 000 € -7 %

Liiketoiminnan tulos

3 000 € -70 %

Liikevoitto-%

3 % -70 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puuseppä, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Forest Brown Finland FBF Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Tattarisuontie 12, 00770 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa