Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme sosiaalisia ja reippaita henkilöitä tekemään tuote-esittelyitä ja promootioita keikkaluontoisesti. Työnkuvaan kuuluu esitellä tuotteitamme eri kaupoissa ja edustaa brändejämme tapahtumissa vaihtelevasti ympäri pääkaupunkiseutua. Olet oikea henkilö työhön jos viihdyt ihmisten parissa, olet sanavalmis ja kykenet itsenäiseen työhön. Vaatimuksena sujuva suomen kieli ja hygieniapassi. Hygieniapassikoulutus voidaan järjestää työn puolesta jos ei ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Espoo myyjät ja kassahenkilöt Espoo myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Foodbrands Nordic Oy Y-tunnus 0936034-4 Toimiala Lihan ja lihatuotteiden tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet STC-Scandinavian Trading Company, Salmelin Trading Company, STC-Skandinaviska Handelsbolag, STL-Suomen Tuontiliha, STL-Finnish Meatimport, STL-Finlands Köttimport

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuote-esittelijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Foodbrands Nordic Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus