Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme sosiaalisia ja reippaita henkilöitä tekemään tuote-esittelyitä ja promootioita keikkaluontoisesti. Työnkuvaan kuuluu esitellä tuotteitamme eri kaupoissa ja edustaa brändejämme tapahtumissa vaihtelevasti ympäri pääkaupunkiseutua. Olet oikea henkilö työhön jos viihdyt ihmisten parissa, olet sanavalmis ja kykenet itsenäiseen työhön.

Vaatimuksena sujuva suomen kieli ja hygieniapassi. Hygieniapassikoulutus voidaan järjestää työn puolesta jos ei ole hygieniapassia. Kaikkiin tehtäviin koulutetaan joten tärkeintä on oikea asenne ja halu oppia uutta. Työ sopii täydellisesti esim. opiskelijalle joustavien työaikojen vuoksi. Vuoroja tarjolla osa-aikaisesti 1-4 krt viikossa painottuen loppuviikolle. Mahdollisuus työllistyä myöhemmin täysiaikaisesti.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kivan ja nuorekkaan työtiimin ja mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn.

Web-osoite: http://www.foodbrands.fi Työnantaja: Foodbrands Nordic Oy Sijainti: Helsinki, Vantaa, Espoo., 00100 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan / heti Yhteystiedot: Salla Remes +358 44 3004922 salla.remes@foodbrands.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 11.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki, Vantaa, Espoo., 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Foodbrands Nordic Oy Y-tunnus 0936034-4 Toimiala Lihan ja lihatuotteiden tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet STC-Scandinavian Trading Company, Salmelin Trading Company, STC-Skandinaviska Handelsbolag, STL-Suomen Tuontiliha, STL-Finnish Meatimport, STL-Finlands Köttimport

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 334 494 € 11 %

Liiketoiminnan tulos

172 193 € 118 %

Henkilöstö

6 0

Liikevoitto-%

4 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuote-esittelijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Foodbrands Nordic Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Helsinki, Vantaa, Espoo., 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa