Duunitori suosittelee
Customer Consultant

Sana Pharma Marketing Services Oy co. Studentwork

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Banner Fonecta

Työpaikkakuvaus


Oletko asiakkuuksien hoidon ja kehittämisen analyyttinen ammattilainen, joka viihtyy jatkuvasti kehittyvässä työympäristössä ja haluaa mahdollisuuden työskennellä asiakasrajapinnassa itseohjautuvasti, aktiivisesti ja aikaansaavasti?

Oletko asiakkuuksien hoidon ja kehittämisen analyyttinen ammattilainen, joka viihtyy jatkuvasti kehittyvässä työympäristössä ja haluaa mahdollisuuden työskennellä asiakasrajapinnassa itseohjautuvasti, aktiivisesti ja aikaansaavasti?

Etsimme Palveluasiantuntijaa 02 Pro -tiimiin, Turkuun

02 Pro on osa 020202 liiketoimintaa, jonka asiakaspalveluosaaminen on jo 6 vuotta peräkkäin palkittu Suomen parhaana puhelinpalveluna (Taloustutkimus 2010-2015). 02 Pro on monikanavainen myynnin- ja asiakaspalvelun ulkoistusratkaisu suomalaisille yrityksille ja kuuluu Fonectan B2B tarjoamakokonaisuuteen.

Palveluasiantuntijana työskentelet osana 02 Pro asiakkuudenhallintatiimiä, joka vastaa olemassa olevien asiakkuuksien hoidosta, ylläpidosta ja kehittämisestä. Työhösi kuuluvat erilaiset tuotantotehtävät, kuten chat-alustan visuaalinen suunnittelu ja asennus sekä konfigurointi. Palveluasiantuntijan roolissa seuraat ja proaktiivisesti kehität palveluidemme toimivuutta ja konversiota, hyödyntäen työssäsi mm. Snoobia, Google Analyticsia ja Giosgin dataa. Tehtäviisi kuuluu raporttien kokoaminen ja läpikäynti yhdessä asiakkaiden kanssa.

Palveluasiantuntijan toimenkuvaan kuuluu myös sisäisen viestinnän tehtäviä sekä erilaisia 02 Pro:n kehittämiseen liittyvät töitä, kuten kilpailija-analyysit. Palveluasiantuntija omaa valmiudet avustaa muuta asiakkuudenhallintatiimiä päivittäisissä asiakastuki- ja palvelutehtävissä.

Haettavana olevassa tehtävässä korostuu halu työskennellä asiakasprojektien ja asiakkuuksien parissa. Edellytämme, että sinulla on
  • html:n ja css:n tuntemusta
  • kokemusta Adobe Photoshop- ja Illustrator –ohjelmistoista
  • analytiikkatyökalujen tuntemusta

Arvostamme erityisesti myös
  • kokemusta asiakaspalvelusta myös haastavissa tilanteissa
  • kiinnostusta konversio- ja hakukoneoptimointia kohtaan
  • kykyä tuottaa itse markkinointihenkistä tekstiä
  • kokemusta Salesforcesta.


Tarjoamme huippuhyvän työpaikan ja mahdollisuuden vaikuttaa suuressa muutoksessa olevan yrityksen tulevaisuuteen tekemällä sen yhdestä strategisesta kärkituotteesta menestystarinan. Saat mahdollisuuden ja kannustusta jatkuvaan henkilökohtaiseen kehittymiseen ja oppimiseen sekä ison talon henkilöstöedut.

Haluamme tietää, mikä sinua motivoi ja miksi olisit hyvä tässä tehtävässä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksella pikaisesti, viimeistään 30.10. mennessä alla olevan linkin kautta. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian.

Työnantaja: Fonecta Sijainti: Turku Yhteystiedot: asiakaspäällikkö Henri Kangassalo Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Fonecta

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Turku

Yritystiedot

Toiminimi Fonecta Y-tunnus 1755007-6 Toimiala Hakemistojen ja postituslistojen julkaiseminen

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

128 799 000 € -7 %

Liiketoiminnan tulos

11 885 000 € -45 %

Liikevoitto-%

9 % -44 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluasiantuntija 02 Pro, Turku, on ilmoitettu Fonecta -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Fonecta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa