Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Folksam Vahinkovakuutus Oy etsii sitoutunutta ja yhteistyökykyistä

Yhteyspäällikköä

Tehtävänäsi tulee olemaan tavoitteellinen uusasiakashankinta ja vakuutuspalveluiden myynti yritysasiakkaille. Lisäksi hoidat nykyistä asiakaskantaa. Työlläsi varmistat asiakkaan tarpeiden mukaiset vakuutusratkaisut. Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on hyvä tuntemus paikallisesta elinkeinoelämästä Kokkola-Pietarsaari alueella.

Sinulla on jo näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä ja mielellään korkeakoulutasoinen koulutus. Aikaisempi vakuutusalan kokemus katsotaan eduksi. Pystyt ilmaisemaan itseäsi sujuvasti sekä suomeksi että ruotsiksi. Olet lisäksi ahkera, positiivinen ja innokas oppimaan uutta. Yleisimpien toimistosovellusten käyttö on sinulle tuttua. Olet aidosti kiinnostunut kaupan tekemisestä ja onnistumiset motivoivat sinua.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän kehittyvässä yrityksessä, jolla on pitkä historia. Perehdytämme sinut työhösi perusteellisesti.
Lisätietoja tehtävästä antaa yritysyksikön päällikkö Ricky Kuoppakangas, ricky.kuoppakangas@folksam.fi tai puh. 050 374 8505

Oletko etsimämme henkilö?
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen mielellään jo tänään, mutta kuitenkin viimeistään 23.10.2016. Otamme kaikki hakemukset vastaan sähköisesti rekrytointijärjestelmämme kautta. Tämä mahdollistaa rekrytointiprosessin sujuvuuden ja hakemusten luottamuksellisen käsittelyn.

Folksam Vahinkovakuutuksella on pitkä kokemus vakuutuspalveluista - aina vuodesta 1925. Yhtiö on osa ruotsalaista Folksam Sak-konsernia. Meillä on noin 200 työntekijää ja 90 000 asiakasta. Me välitämme asioista, jotka ovat asiakkaillemme tärkeitä, ja asiakkaamme arvostavat puolestaan hyvää, henkilökohtaista palveluamme sekä laajaa tuotevalikoimaamme. Tarjoamme kattavan vahinkovakuutusturvan, sekä yksityis- että yritysasiakkaille.

Web-osoite: http://www.folksam.fi Työnantaja: Folksam Skadeförsäkring Ab Sijainti: KOKKOLA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Yritysyksikön päällikkö Ricky Kuoppakangas, ricky.kuoppakangas@folksam.fi tai puh. 050 374 8505 Hakemukset: https://www.folksam.fi/tyohakemus/ Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: KOKKOLA

Yritystiedot

Toiminimi Folksam Skadeförsäkring Ab Y-tunnus 2190954-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yhteyspäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Folksam Skadeförsäkring Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kokkola , osoitteessa KOKKOLA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa