Duunitori suosittelee
Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

To tackle the challenges of fast growing global business we are looking for an energetic, positive and service minded individual to join us as a HR COORDINATOR You will work in a key role in our Global HR Unit at Lappeenranta. You report to the Vice President HR and you ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja henkilöstöhallinto ja -kehitys Lappeenranta henkilöstöhallinto ja -kehitys Lappeenranta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Flowrox Oy Y-tunnus 0162133-5 Toimiala Muiden hanojen ja venttiilien valmistus Rinnakkaistoiminimet JFD Pumps Rotors

Ilmoitus


Tämä työpaikka, HR Coordinator, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Flowrox Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa