Duunitori suosittelee
IT Recruiter Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Tampereelle

Adecco Finland

Finland

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

LVI-myyjä Ahlsellin Turun myymälään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

To tackle the challenges of fast growing global business we are looking for an energetic, positive and service minded individual to join us as a HR COORDINATOR You will work in a key role in our Global HR Unit at Lappeenranta. You report to the Vice President HR and you ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja henkilöstöhallinto ja -kehitys Lappeenranta henkilöstöhallinto ja -kehitys .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Flowrox Oy Y-tunnus 0162133-5 Toimiala Muiden hanojen ja venttiilien valmistus Rinnakkaistoiminimet JFD Pumps Rotors

Ilmoitus


Tämä työpaikka, HR Coordinator, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Flowrox Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus