Duunitori suosittelee
HR-konsultti teollisuuden toimialalle

Adecco Finland

Finland

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

80160 - Joensuu

Senior Frontend Developer

Zervant Oy

Espoo

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Asiakaspalvelutyöntekijöitä keikkatöihin messuille

Adecco Finland

Finland

Face to face -varainhankkija, Jyväskylä

Amnesty International Suomen osasto

40100 - Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

To tackle the challenges of fast growing global business we are looking for an energetic, positive and service minded individual to join us as a HR COORDINATOR You will work in a key role in our Global HR Unit at Lappeenranta. You report to the Vice President HR and you ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja henkilöstöhallinto ja -kehitys Lappeenranta henkilöstöhallinto ja -kehitys .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Flowrox Oy Y-tunnus 0162133-5 Toimiala Muiden hanojen ja venttiilien valmistus Rinnakkaistoiminimet JFD Pumps Rotors

Ilmoitus


Tämä työpaikka, HR Coordinator, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Flowrox Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Lappeenranta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus