Duunitori suosittelee
Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ammattitutkinnon suorittaneelle, asiakaspalvelutaitoiselle FLORISTILLE tarjolla töitä heti tai sopimuksen mukaan. Yhteydenotot Marjatta Ryynänen 014-614 561 marjatta.ryynanen@kolumbus.fi Kukkakauppa ja Hautaustoimisto Marjatta Ryynänen...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Jyväskylä puutarha- ja viheralan työt Jyväskylä myyjät ja kassahenkilöt Jyväskylä muut henkilö- ja kotipalvelut Jyväskylä muu kuin hengellinen kirkon alan työ Jyväskylä myyjät ja kassahenkilöt puutarha- ja viheralan työt myyjät ja kassahenkilöt muut henkilö- ja kotipalvelut muu kuin hengellinen kirkon alan työ Jyväskylä .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Floristi, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Kukkakauppa ja Hautaustoimisto Marjatta Ryynänen. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä sub-region .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa