Duunitori suosittelee
B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

LVI-myyjä Ahlsellin Turun myymälään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ammattitutkinnon suorittaneelle, asiakaspalvelutaitoiselle FLORISTILLE tarjolla töitä heti tai sopimuksen mukaan. Yhteydenotot Marjatta Ryynänen 014-614 561 [email protected] Kukkakauppa ja Hautaustoimisto Marjatta Ryynänen...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puutarha- ja viheralan työt Jyväskylä myyjät ja kassahenkilöt Jyväskylä muu kuin hengellinen kirkon alan työ Jyväskylä muut henkilö- ja kotipalvelut Jyväskylä puutarha- ja viheralan työt myyjät ja kassahenkilöt muu kuin hengellinen kirkon alan työ muut henkilö- ja kotipalvelut .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Floristi, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Kukkakauppa ja Hautaustoimisto Marjatta Ryynänen. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä sub-region .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus