Duunitori suosittelee
Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

B2B-palvelumyynnin osaaja, Espoo

Adecco Finland

Finland

Graphic Designer

CBRE

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Fixi Oy on kodin huoltotöihin erikoistunut yritys. Olemme toimineet vuodesta 2008 ja meillä on jo kymmeniätuhansia asiakkaita, jotka ovat luottaneet palveluihimme. Liiketoimintamme kasvaessa, haemme HORMIASIANTUNTIJAA aktiiviseen myyntitiimiimme. Työnkuvaasi kuuluu asiakashankinta, tarjouslaskenta sekä myyntityö asiakkaan kotona. Meillä on myös valmiina sinulle asiakashankkijat, jotka sopivat valmiita asiakaskäyntejä. Käytössäsi sinulla on yrityksemme auto, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Oulu asiantuntijatehtävät ja konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Fixi Oy Y-tunnus 2186083-5 Toimiala Muu rauta- ja rakennusalan vähittäiskauppa Rinnakkaistoiminimet Fixi eristys

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hormiasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Fixi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus