Duunitori suosittelee
Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vantaa Myyrmanni -PLUS Fitness24seven on pohjoismaiden nopeimmin kasvava kuntosaliketju. Kuntosali on nimensä mukaisesti avoinna kellon ympäri. Haemme Vantaa Myyrmannin ohjaajatiimiin ammattitaitoista ohjaajaa, jolla on kokemusta ryhmäliikunnan ohjaamisesta ja mahdollisuus ottaa vakituisia tunteja. Erityisesti kokemusta BodyPumpin ja Free tuntien (peppu-vatsa ja Spinning) ohjaamisesta. Tehtävä sopii erinomaisesti ryhmäliikunnasta kiinnostuneelle tehopakkaukselle, jolle sopii ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikunta- ja harrasteaineiden opettajat Vantaa liikuntapalvelut ja urheiluala Vantaa musiikki- ja viihdealan tehtävät Vantaa liikunta- ja harrasteaineiden opettajat liikuntapalvelut ja urheiluala musiikki- ja viihdealan tehtävät Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Fitness24Seven Oy Y-tunnus 2402161-5 Toimiala Urheiluseurojen toiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ryhmäliikunnanohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Fitness24Seven Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus