Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Kesätyöntekijä, rahoituksen tukitehtävät/pk-yritykset

Finnvera

Turku

SMD koneen hoitaja

Adecco Finland

Finland

CTO Chief Technology Officer / Teknologiajohtaja

Woima Corporation

Vaasa

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vantaa Myyrmanni -PLUS Fitness24seven on pohjoismaiden nopeimmin kasvava kuntosaliketju. Kuntosali on nimensä mukaisesti avoinna kellon ympäri. Haemme Vantaa Myyrmannin ohjaajatiimiin ammattitaitoista ohjaajaa, jolla on kokemusta ryhmäliikunnan ohjaamisesta ja mahdollisuus ottaa vakituisia tunteja. Erityisesti kokemusta BodyPumpin ja Free tuntien (peppu-vatsa ja Spinning) ohjaamisesta. Tehtävä sopii erinomaisesti ryhmäliikunnasta kiinnostuneelle tehopakkaukselle, jolle sopii ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikunta- ja harrasteaineiden opettajat Vantaa liikuntapalvelut ja urheiluala Vantaa musiikki- ja viihdealan tehtävät Vantaa liikunta- ja harrasteaineiden opettajat liikuntapalvelut ja urheiluala musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Fitness24Seven Oy Y-tunnus 2402161-5 Toimiala Urheiluseurojen toiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ryhmäliikunnanohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Fitness24Seven Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus