Duunitori suosittelee
Kansainvälinen myyntipäällikkö

High Metal Group

01260 - Vantaa

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Talent Acquisition Lead

Qvik Oy

00100 - Helsinki

Osa-aikainen kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Turkuun

Adecco Finland

Finland

KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Kausityöntekijöitä Räfsön Saareen 2017

Räfsön Leirikeskus / Kirkkonummen seurakuntayhtymä

02480 - Kirkkonummi

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Turku Port Arthur - Plus Fitness24Seven on Pohjoismaiden nopeimmin kasvava kuntosaliketju. Kuntosali on nimensä mukaisesti avoinna kellon ympäri. Turku Port Arthurin Tammikuun lopussa avattava keskuksemme tarjoaa asiakkailleen myös ryhmäliikuntaa ja haemme nyt joukkoomme liikunnasta kiinnostuneita ryhmäliikuntaohjaajia! Tarve on 7-9 ryhmäliikuntaohjaajaa riippuen viikkotuntien määrästä. Oletko sinä urheilusta ja ryhmäliikunnasta innostunut, reipas ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikunta- ja harrasteaineiden opettajat Turku liikuntapalvelut ja urheiluala Turku musiikki- ja viihdealan tehtävät Turku liikunta- ja harrasteaineiden opettajat liikuntapalvelut ja urheiluala musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Fitness24Seven Oy Y-tunnus 2402161-5 Toimiala Urheiluseurojen toiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ryhmäliikuntaohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Fitness24Seven Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus