Duunitori suosittelee
Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Fit24-Kuntoklubille energistä ja osaavaa ohjaajaa iloiseen joukkoomme kevätkaudelle 2017. Etsimme erityisesti aamutuneille ohjaajia mm. Äiti-vauvajumppa sekä muiden perusjumppien ohjaajaa. Sinulla on jo jonkin verran kokemusta ryhmäliikunnan ohjaamisesta ja nautit ihmisten parissa työskentelystä. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi: niina.nevalainen@fit24.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikunta- ja harrasteaineiden opettajat Nurmijärvi liikuntapalvelut ja urheiluala Nurmijärvi musiikki- ja viihdealan tehtävät Nurmijärvi liikunta- ja harrasteaineiden opettajat liikuntapalvelut ja urheiluala musiikki- ja viihdealan tehtävät Nurmijärvi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Fit24 Finland Oy Y-tunnus 2626482-1 Toimiala Kuntokeskukset

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikunnanohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Fit24 Finland Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nurmijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa