Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Aluepäällikkö

Värväämö

Tampere

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluaisitko suorittaa harjoittelujaksosi palkitussa kansainvälisessä hyvinvointiteknologia-alan yrityksessä, energisessä työympäristössä, mahtavien kollegojen ympäröimänä? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista. Harjoitteluajan työtehtäviisi kuuluu - Ohjelmistotuotteiden testausta - Testitapausten ylläpitoa - Sykevälimittalaitteiden testausta - Käytettävyystestausta - Mahdollisesti automaatiotestauksen suunnittelua kiinnostuksen/osaamisen mukaan Odotamme sinulta - Hyvää englanninkielen taitoa - Pitkäjänteisyyttä ja loogista päättelykykyä - Kykyä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Jyväskylä Jämsä Laukaa Luhanka Muurame Petäjävesi Toivakka Uurainen Joutsa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Firstbeat Technologies Oy Y-tunnus 1782772-5 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Testausharjottelija, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Firstbeat Technologies Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa