Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Työpaikkakuvaus

Haemme joukkueeseemme teollisuusmyynnin / betoni- ja metallipinnoittamisen osaajaa palvelemaan ja laajentamaan jo olemassa olevaa asiakaskuntaamme Helsinki-Tampere alueelle. Tehtäviisi kuuluisi Chesterton-tuotteiden sekä pesu- ja pinnoitustöiden myynti, mutta eduksesi olisi myös, jos voisit osallistua projekteihimme haalarit päällä. Aikaisempi kokemus teollisuusmyynnistä olisi suotavaa nykyisten asiakkaidemme hoidossa ja uusien hankkimisessa. Tarjoamme hyvän työpaikan osaavalle henkilölle erittäin hyvässä työyhteisössä, tämä on työpaikka, josta lähdetään yleensä eläkkeelle.

Asiakkaitamme ovat mm. paperi - ja selluteollisuus, Energia- ja lämpölaitokset sekä vesi- ja jätevesilaitokset.
Chesterton on kansainvälinen tunnettu brändi suurteollisuudessa ja sen tuotevalikoimaan kuuluvat voitelu- ja puhdistusaineet, metalli - ja betonipinnoitteet sekä erilaiset tiivisteet.
Fintec Oy on AAA luottoluokituksen omaava, nopeasti kasvava vakavarainen yritys, joka toimii Chesterton-tuotteiden maahantuojana, varastomme sijaitsee Lapualla.

Työnantaja: Fintec Oy Sijainti: 01200 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sovitusti Yhteystiedot: Marko Kontola fintec@fintec.fi 0400 666 219 Hakemukset: fintec@fintec.fi Ilmoitus jätetty: 16.08.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01200 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Fintec Oy Y-tunnus 1868278-3 Toimiala Muualla luokittelematon tukkukauppa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

547 000 € 26 %

Liiketoiminnan tulos

23 000 € 28 %

Liikevoitto-%

4 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.08.2016 ja sen on julkaissut Fintec Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01200 - Vantaa , osoitteessa 01200 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa