Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Työpaikkakuvaus

AUTOMAATIOSUUNNITTELIJA

Etsimme Lahteen kokenutta automaatiosuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Päätehtäväsi ovat logiikkojen ja käyttöliittymien ohjelmointi, sähkösuunnittelu sekä käyttöönotot ja huoltokeikat.

Arvostamme monipuolista kielitaitoa, sähkösuunnittelu- ja ohjelmointikokemusta (mm. Mitsubishi Electric, Siemens, Omron, Beckhoff), hyviä vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteisuutta.

FinnSonic Oy tarjoaa sinulle haasteellisen ja kehittyvän tehtävän automaatiosuunnittelun alalta.

FinnSonic on ultraäänipesun ja särötarkastuksen asiantuntija. Kehitämme ja valmistamme ratkaisuja teollisuuden vaativiin osienpesutarpeisiin ja NDT-järjestelmiin. Päämääränämme on kehittää älykkäitä, turvallisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja, jotka perustuvat asiakkaiden tarpeisiin. Yli 80 % tuotannostamme menee vientiin ympäri maailmaa. Asiakkaitamme ovat mm. British Airways, Emirates Airline, GE Aviation, Finnair, Hella, Metso, Parker, Scania, Sandvik ja Siemens. Tutustu yritykseen www.finnsonic.com

Web-osoite: http://www.finnsonic.com Työnantaja: FinnSonic Oy Sijainti: Parikankatu 8, 15170 LAHTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: Pasi Vähäkuopus, 050-5700426 , pasi.vahakuopus@finnsonic.com Hakemukset: Lähetä palkkatoiveella varustettu hakemuksesi viimeistään 7.11.2016 osoitteeseen pasi.vahakuopus@finnsonic.com. Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelu- ja tuotekehitysjohtaja Pasi Vähäkuopus, puh. 050-5700426. Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 07.11.2016 17:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Parikankatu 8, 15170 LAHTI

Yritystiedot

Toiminimi Finnsonic Oy Y-tunnus 1081076-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Automaatiosuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut FinnSonic Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti , osoitteessa Parikankatu 8, 15170 LAHTI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa