Duunitori suosittelee
Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

AUTOMAATIOSUUNNITTELIJA Etsimme Lahteen kokenutta automaatiosuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Päätehtäväsi ovat logiikkojen ja käyttöliittymien ohjelmointi, sähkösuunnittelu sekä käyttöönotot ja huoltokeikat. Arvostamme monipuolista kielitaitoa, sähkösuunnittelu- ja ohjelmointikokemusta (mm. Mitsubishi Electric, Siemens, Omron, Beckhoff), hyviä vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteisuutta. FinnSonic Oy tarjoaa sinulle haasteellisen ja kehittyvän tehtävän automaatiosuunnittelun alalta. FinnSonic on ultraäänipesun ja särötarkastuksen asiantuntija. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähkö- ja automaatioalan tehtävät Lahti teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Lahti sähkö- ja automaatioalan tehtävät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Finnsonic Oy Y-tunnus 1081076-0 Toimiala Muiden metallituotteiden valmistus Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Automaatiosuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut FinnSonic Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus