Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

AUTOMAATIOSUUNNITTELIJA Etsimme Lahteen kokenutta automaatiosuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Päätehtäväsi ovat logiikkojen ja käyttöliittymien ohjelmointi, sähkösuunnittelu sekä käyttöönotot ja huoltokeikat. Arvostamme monipuolista kielitaitoa, sähkösuunnittelu- ja ohjelmointikokemusta (mm. Mitsubishi Electric, Siemens, Omron, Beckhoff), hyviä vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteisuutta. FinnSonic Oy tarjoaa sinulle haasteellisen ja kehittyvän tehtävän automaatiosuunnittelun alalta. FinnSonic on ultraäänipesun ja särötarkastuksen asiantuntija. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähkö- ja automaatioalan tehtävät Lahti teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Lahti sähkö- ja automaatioalan tehtävät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Lahti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Finnsonic Oy Y-tunnus 1081076-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Automaatiosuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut FinnSonic Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa