Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Comforta Oy

Jyväskylä

Laatu- ja ympäristövastaava, Äänekoski

Valio Oy

Äänekoski

Test Automation Engineer

Zervant Oy

Espoo

Automaatioinsinööri

High Metal Group

01260 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

AUTOMAATIOSUUNNITTELIJA Etsimme Lahteen kokenutta automaatiosuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Päätehtäväsi ovat logiikkojen ja käyttöliittymien ohjelmointi, sähkösuunnittelu sekä käyttöönotot ja huoltokeikat. Arvostamme monipuolista kielitaitoa, sähkösuunnittelu- ja ohjelmointikokemusta (mm. Mitsubishi Electric, Siemens, Omron, Beckhoff), hyviä vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteisuutta. FinnSonic Oy tarjoaa sinulle haasteellisen ja kehittyvän tehtävän automaatiosuunnittelun alalta. FinnSonic on ultraäänipesun ja särötarkastuksen asiantuntija. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähkö- ja automaatioalan tehtävät Lahti teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Lahti sähkö- ja automaatioalan tehtävät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Finnsonic Oy Y-tunnus 1081076-0 Toimiala Muiden metallituotteiden valmistus Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Automaatiosuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut FinnSonic Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15170 - Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus