Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

FINNSCO Oy on 17 vuotta kemikaalialalla toiminut yhtiö. Edustamme Finnsco Pro-Line®, Quilosa® ja NoEM Electro Protector tuotemerkkejä. Myymme tuotteet pääsääntöisesti jälleenmyyjien välityksellä sekä rakennus-, autokorjaamo- ja teollisuusammattilaisille, että vaativille tee-se-itse henkilöille.

Vahvistamme myyntiorganisaatiota ja etsimme myynnin ammattilaista rakentamaan uusia sekä ylläpitämään olemassa olevia asiakassuhteita. Asiakkaitamme ovat mm. rautakaupat, autotarvike- ja teollisuustarvikeliikkeet. Työtehtävät hoidetaan Riihimäen konttorilta käsin ja työ vaatii matkustamista Suomessa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää vahvaa myyntikokemusta, mieluusti jälleenmyyntisektorilla rakennuskemikaalien tai teknisten tuotteiden parissa, sekä teknistä tai kaupallista koulutusta. Englanninkielen taito katsotaan eduksi.

Web-osoite: http://www.finnsco.fi Työnantaja: FINNSCO Oy Sijainti: Peltosaarenkatu 6, 11130 RIIHIMÄKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jari Salminen, p. 0201551800, matkapuhelin 0400744004, jari.salminen@finnsco.fi Hakemukset: finnsco@finnsco.fi Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Peltosaarenkatu 6, 11130 RIIHIMÄKI

Yritystiedot

Toiminimi FINNSCO Oy Y-tunnus 2387841-4 Toimiala Peruskemikaalien, lannoitteiden yms. tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet Filius

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

824 338 € 75 %

Liiketoiminnan tulos

25 951 € 138 %

Henkilöstö

5 3

Liikevoitto-%

3 % 120 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut FINNSCO Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Riihimäki , osoitteessa Peltosaarenkatu 6, 11130 RIIHIMÄKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa