Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

FINNSCO Oy on 17 vuotta kemikaalialalla toiminut yhtiö. Edustamme Finnsco Pro-Line®, Quilosa® ja NoEM Electro Protector tuotemerkkejä. Myymme tuotteet pääsääntöisesti jälleenmyyjien välityksellä sekä rakennus-, autokorjaamo- ja teollisuusammattilaisille, että vaativille tee-se-itse henkilöille. Vahvistamme myyntiorganisaatiota ja etsimme myynnin ammattilaista rakentamaan uusia sekä ylläpitämään olemassa olevia asiakassuhteita. Asiakkaitamme ovat mm. rautakaupat, autotarvike- ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Riihimäki muut myymälätehtävät Riihimäki myyjät ja kassahenkilöt Riihimäki myyntialan tehtävät Riihimäki myyjät ja kassahenkilöt muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Riihimäki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi FINNSCO Oy Y-tunnus 2387841-4 Toimiala Peruskemikaalien, lannoitteiden yms. tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet Filius

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut FINNSCO Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Riihimäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa