Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

FINNSCO Oy on 17 vuotta kemikaalialalla toiminut yhtiö. Edustamme Finnsco Pro-Line®, Quilosa® ja NoEM Electro Protector tuotemerkkejä. Myymme tuotteet pääsääntöisesti jälleenmyyjien välityksellä sekä rakennus-, autokorjaamo- ja teollisuusammattilaisille, että vaativille tee-se-itse henkilöille. Vahvistamme myyntiorganisaatiota ja etsimme myynnin ammattilaista rakentamaan uusia sekä ylläpitämään olemassa olevia asiakassuhteita. Asiakkaitamme ovat mm. rautakaupat, autotarvike- ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut myymälätehtävät Riihimäki myyjät ja kassahenkilöt Riihimäki myyntialan tehtävät Riihimäki muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi FINNSCO Oy Y-tunnus 2387841-4 Toimiala Peruskemikaalien, lannoitteiden yms. tukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut FINNSCO Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Riihimäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus