Duunitori suosittelee
Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus

Finnish Net Solutions on 33 ohjelmistoalan ammattilaista työllistävä yritys. Toteuttamiamme sovelluksia hyödynnetään eläinlääkinnässä, terapia-aloilla ja useilla muilla erikoistoimialoilla. Asiakkaita meillä on useita satoja. Käytämme ketterän kehityksen menetelmiä ja työskentelemme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liiketoimintamme on kasvavaa ja kannattavaa.

Kasvu jatkuu ja tarvitsemme lisää osaavia kehittäjiä

Syksyllä seuraamme liittyivät Mikko ja Harri. Kasvu jatkuu ja nyt haemme web-ohjelmoijaa vakituiseen työsuhteeseen Espoon toimistollemme.

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä terapia-aloille suunnatun Diarium-tuotteen kehitystehtävien parissa. Pääset osallistumaan uusien ominaisuuksien ideointiin, toteutukseen ja testaukseen. Lopullinen roolisi muovautuu ajan kuluessa vahvuuksiesi, osaamisesi ja mielenkiintosi mukaisesti.

Työntekijänämme pääset keskustelemaan myös asiakkaidemme kanssa, joten odotamme sinulta hyvää suullista ja kirjallista kommunikaatiokykyä sekä suomen kielen taitoa. Asiakkaamme ovat oman alansa huippuosaajia ja heidän kanssaan on mukava tehdä töitä. Työskentelemme yhteistyössä mm. seuraavien yritysten kanssa: Fysio Center, Contextia, Bodymind, Savonlinnan FysioKulma, Coronaria Kuntoutus ja Tutoris.

Odotamme sinulta:

- harrastuneisuuden tai työtehtävien kautta hankittuja näyttöjä osaamisestasi
- laatulähtöisyyttä, rauhallisuutta ja uteliaisuutta
- luotettavuutta ja kykyä pitää kiinni sovituista asioista ja aikatauluista
- Javascript-ohjelmointikielen osaamista
- PHP -osaamista
- ymmärrät sovelluskehysten edut ja omaat kokemusta jonkin frameworkin käytöstä
- tietokantaosaamista ja Linux-palvelimien toimintaperiaatteiden tuntemusta

Finnish Net Solutions tarjoaa vakaan, mutta jatkuvasti kehittyvän ja kasvavan työympäristön. Työpaikkamme rento ilmapiiri tarjoaa oivalliset puitteet oman työn tekemiselle ja toivomme sinun viihtyvän meillä pitkään. Tuemme työhyvinvointia hyvällä työergonomialla (ml. sähköpöydät) ja tarjoamme tukea liikunnallisiin aktiviteetteihin.

Kiinnostuitko?

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy viimeistään maanantaina 31.10.2016.

Jäikö joku asia askarruttamaan?

Vastauksia kysymyksiisi antaa meillä Janne Huttunen, puh. 040 589 2468, janne.huttunen@fns.fi.

Web-osoite: http://www.fns.fi Työnantaja: Finnish Net Solutions Oy Sijainti: 02150 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Janne Huttunen puh. 040 589 2468 janne.huttunen@fns.fi. Hakemukset: https://finnish-net-solutions-oy.workable.com/jobs/339001 Ilmoitus jätetty: 20.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02150 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Finnish Net Solutions Oy Y-tunnus 1733917-4 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 157 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

540 000 € 55 %

Henkilöstö

27 2

Liikevoitto-%

25 % 47 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Web-ohjelmoija, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Finnish Net Solutions Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02150 - Espoo , osoitteessa 02150 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa