Duunitori suosittelee
Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan vastaavaa työnjohtajaa ja työnjohtajaa Mikkelissä alkavalle kerrostalotyömaalle. Odotamme kokomusta kerrostalorakentamisesta, kustannus-, laatu- ja aikataulutietoisuutta. Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet, hyvän työyhteisön ja kilpailukykyiset edut....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Mikkeli maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Mikkeli johtajapositiot Mikkeli työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Mikkeli työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Mikkeli .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Finnish Home Constructions Oy Y-tunnus 1928924-6 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet FH Rakentajat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja, rakennusala, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Finnish Home Constructions Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 50100 - Mikkeli . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa