Duunitori suosittelee
Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan vastaavaa työnjohtajaa ja työnjohtajaa Mikkelissä alkavalle kerrostalotyömaalle. Odotamme kokomusta kerrostalorakentamisesta, kustannus-, laatu- ja aikataulutietoisuutta. Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet, hyvän työyhteisön ja kilpailukykyiset edut....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Mikkeli maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Mikkeli johtajapositiot Mikkeli työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Mikkeli työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Mikkeli .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Finnish Home Constructions Oy Y-tunnus 1928924-6 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet FH Rakentajat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja, rakennusala, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Finnish Home Constructions Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 50100 - Mikkeli . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus