Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

FinnHeva Oy on Mynämäessä, Varsinais-Suomessa sijaitseva muovituotteiden valmistukseen erikoistunut yritys. Haemme vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista CNC-sorvaajaa. Etsimme nuorekkaaseen porukkaamme oma-aloitteista, itsenäiseen työskentelyyn kykenevää ammattilaista, jolla on jo muutaman vuoden työkokemus alalta. Fanuc-ohjelmointitaito välttämätön. Pyörivien työkalujen hallitseminen katsotaan eduksi. Työnkuvaan kuuluu asetusten teko, koneistus, sekä valmiiden tuotteiden viimeistely ja pakkaus. Työ on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneteollisuuden tehtävät Mynämäki puu- ja metallialan tehtävät Mynämäki koneteollisuuden tehtävät puu- ja metallialan tehtävät Mynämäki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Finnheva Oy Y-tunnus 0600051-1 Toimiala Muiden metallituotteiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, CNC-sorvaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Finnheva Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 23120 - Mynämäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus