Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nyt Timanttiset Forumiin määräaikaista kausityöntekijää. Oletko ahkera, asiakaspalveluhenkinen, luotettava ja joustava sekä kiinnostunut kello- ja korualasta? Jos tunnistat itsesi asiakaspalveluhenkiseksi tiimipelaajaksi, joka suhtautuu asioihin ja ihmisiin positiivisesti, saatat olla etsimämme henkilö. Odotamme sinulta kokemusta kassatyöskentelystä tai muista rahankäsittelytehtävistä, oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi FinnGold Oy Y-tunnus 0983546-9 Toimiala Kultasepänteosten ja kellojen vähittäiskauppa Rinnakkaistoiminimet Kello ja Kulta Vehmas, Tampereen City Kulta, Kuopion Kello ja Kulta, Kelloliike Leo Paukku, Kaupunkilehti Uutis-Kukko

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut FinnGold Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsingfors . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus