Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Etsimme nyt Timanttiset Forumiin määräaikaista kausityöntekijää.

Oletko ahkera, asiakaspalveluhenkinen, luotettava ja joustava sekä kiinnostunut kello- ja korualasta? Jos tunnistat itsesi asiakaspalveluhenkiseksi tiimipelaajaksi, joka suhtautuu asioihin ja ihmisiin positiivisesti, saatat olla etsimämme henkilö. Odotamme sinulta kokemusta kassatyöskentelystä tai muista rahankäsittelytehtävistä, oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi, samoin kokemus korualalta.

Myyjän tehtävät käsittävät kaikki liikkeessä tehtävät työt: asiakaspalvelun, asiakastilaukset, somistus, siivoaminen jne.
Tarjoamme mielenkiintoisen työn merkkituotteiden parissa vilkkaassa kauppakeskuksessa Helsingin keskustassa.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian osoitteeseen forum@timanttiset.fi. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työnantaja: FinnGold Oy Sijainti: Mannerheimintie 20, 00100 HELSINKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: HETI Yhteystiedot: Maarit Saloniemi forum@timanttiset.fi Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mannerheimintie 20, 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi FinnGold Oy Y-tunnus 0983546-9 Toimiala Kultasepänteosten ja kellojen vähittäiskauppa Rinnakkaistoiminimet Kello ja Kulta Vehmas, Tampereen City Kulta, Kuopion Kello ja Kulta, Kelloliike Leo Paukku

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

12 221 038 € -4 %

Liiketoiminnan tulos

-68 551 € -164 %

Henkilöstö

84 -9

Liikevoitto-%

-1 % -1 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut FinnGold Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsingfors , osoitteessa Mannerheimintie 20, 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa