Duunitori suosittelee
Kiinteistönvälittäjä, myyntineuvottelija

REMAX Aitio

Espoo

Aluemyyjä lämpöpumppu-tuotteiden myyntiin

Adecco Finland

Finland

Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nyt Timanttiset Forumiin määräaikaista kausityöntekijää. Oletko ahkera, asiakaspalveluhenkinen, luotettava ja joustava sekä kiinnostunut kello- ja korualasta? Jos tunnistat itsesi asiakaspalveluhenkiseksi tiimipelaajaksi, joka suhtautuu asioihin ja ihmisiin positiivisesti, saatat olla etsimämme henkilö. Odotamme sinulta kokemusta kassatyöskentelystä tai muista rahankäsittelytehtävistä, oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi FinnGold Oy Y-tunnus 0983546-9 Toimiala Kultasepänteosten ja kellojen vähittäiskauppa Rinnakkaistoiminimet Kello ja Kulta Vehmas, Tampereen City Kulta, Kuopion Kello ja Kulta, Kelloliike Leo Paukku, Kaupunkilehti Uutis-Kukko

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut FinnGold Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus