Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme sähköinsinööriä / elektroniikkainsinööriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työtehtäviin sisältyy SmartGrid-älysähköverkkoon liittyvien palveluiden suunnitteleminen ja toteuttaminen sekä näiden palveluiden esitteleminen yritysasiakkaille ja julkishallinnon toimijoille. Hakijalta edellytetään sujuvaa englannin kielen taitoa. Lisätietoja tehtävistä antaa Hannu Partanen numerosta 040 590 7685. Lähetä lyhyt vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen hannu.partanen@finnenergia.fi viimeistään 31.10.2016...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Helsinki sähkö- ja automaatioalan tehtävät Helsinki teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Helsinki sähköalan työt sähkö- ja automaatioalan tehtävät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi FinnEnergia Oy Y-tunnus 2086777-9 Toimiala Muu rakennustekninen palvelu Rinnakkaistoiminimet FinnEnergiamerkki

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut FinnEnergia Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus