Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

B2B-verkkoasiakaspalvelija / osa-aikainen Etsimme B2B-asiakkaita palvelevaan tiimiimme yhtä uutta henkilöä. B2B-tiimin jäsenenä työsi on auttaa asiakkaidemme yritysasiakkaita heidän palveluidensa parissa ja kerätä myyntiliidejä sivustojen potentiaalisista kävijöistä. Yrityksemme tuottaa chat-myyntipalvelun lukuisille tunnetuille verkkokaupoille kuten Prismalle, Sokokselle ja Hong Kongille. Missiomme on pitää henkilökohtainen palvelu osana käyttäjäkokemusta. Uskomme, että vaikka teknologia kehittyy ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Jyväskylä myyjät ja kassahenkilöt Jyväskylä asiakasneuvonta Jyväskylä myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt asiakasneuvonta Jyväskylä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Finnchat Oy Y-tunnus 2472559-1 Toimiala Muualla luokittelematon tietopalvelutoiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Verkkoasiakaspalvelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Finnchat Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa